
به گزارش پایگاه خبری پارس فناور سروش ، گروه بین المللی پارس فناور سروش یکی از شرکت های دانش بنیان و پیشرو در زمینه متریال ها و روش های نوین بیمارستان سازی و حفاظت در برابر اشعه است.
این گروه از سال ۱۳۷۹ در حوزه مشاوره، تولید محصولات و پیمانکاری تخصصی در زمینه های مذکور در ایران و منطقه خاورمیانه فعالیت دارد.
گروه بین المللی پارس فناور سروش، طی این سال ها با رویکردی مدرن و با سرمایه گذاری گسترده موفق به ارائه خدمات و محصولات حرفه ای و دانش بنیان، ثبت اختراعات متعدد و ارائه کالاها و خدمات به روز و محصولات فرهنگی مرتبط به مشتریان خود شده است.
برای آشنایی بیشتر با گروه بین المللی پارس فناور سروش، گفتگویی با امید محمدی داشتیم و او در خصوص فعالیت های این مجموعه تصریح کرد: این شرکت جزو پیشروهای فعالیت در زمینه تحقیقات و تولید مصالح هایتک در حوزه حفاظ سازی بیمارستانی در کشور است و در این بخش دستاوردهای قابل توجهی به ارمغان آورده است.
بنیان گذار و موسس گروه بین المللی پارس فناور سروش اضافه کرد: از جمله دستاوردهای این مجموعه می توان به ثبت چندین اختراع ارزشمند اشاره کرد که حاصل فعالیت تحقیقاتی گروه بین المللی پارس فناور سروش است.
وی با اشاره به مشکلات فعالان صنعت حفاظ سازی، ادامه داد: متاسفانه در سال های گذشته این صنعت در زمینه های مختلف دچار مشکلاتی بوده و مورد غفلت قرار گرفته که از جمله آن می توان به عدم ساماندهی مجموعه های فعال در این بخش اشاره کرد.
محمدی افزود: لازم است شرکت هایی که در زمینه متریال ها و روش های نوین بیمارستان سازی و حفاظت در برابر اشعه فعالیت دارند (چه در بحث اجرا و چه در بحث خدمات مشاوره ای) ساماندهی شوند و متولی مشخصی برای آن تعیین شود تا بر اساس صلاحیت، عملیات اجرایی پروژه های بیمارستانی را برعهده گیرند چرا که این صنعت مستقیما با جان افراد سروکار دارد و هر گونه اشکال در اجرا می تواند خطراتی جبران ناپذیر به دنبال داشته باشد چنانچه در سال های گذشته شاهد بودیم به دلیل حفاظ سازی های نادرست، برخی افراد جان خود را از دست دادند.
بنیان گذار و موسس گروه بین المللی پارس فناور سروش یادآور شد: مسئله دیگری که در این بخش با آن درگیر هستیم و طی سال های اخیر شدت پیدا کرده، بحث ورود دلالان به بازار سلامت است. در سال های اخیر برخی شرکت ها به دلیل ارتباطات خاص توانستند به این عرصه ورود و عملیات اجرایی پروژه های درمانی را به دست گیرند که این مهم علاوه بر افزایش هزینه های ساخت و اجرای پروژه ها، روند خدمات رسانی شرکت های دارای صلاحیت را دچار اشکال کرده است. از این رو، لازم است شرکت های فعال در این صنعت ساماندهی و ارگان یا نهادی خاص، به عنوان متولی آن معرفی شد.
وی گفت: به عنوان مدیرعامل مجموعه ای که سال ها فعالیت تحقیقاتی داشته، لازم است یادآور شوم که تدوین قوانین حمایت کننده از سوی ارگان های دولتی ذیربط، می تواند زمینه پیشرفت شرکت های فعال در صنعت حفاظ سازی را فراهم کند و رونق کسب و کارها را به دنبال داشته باشد.